• 1.jpg
 • 15977476_1816554525284507_1556708396658093117_n.jpg
 • 16113953_1816554628617830_6470504619746453841_n.jpg
 • 16142338_1816558171950809_455798631925369601_n.jpg
 • 24852205_1969874306619194_9190454311387192922_n.jpg
 • 24862615_1969873969952561_626976237438475581_n.jpg
 • 25157953_1969874296619195_2959236354271690180_n.jpg
 • Foto-Prekal.png
 • IMG-20170116-WA0052.jpg
 • IMG-20170117-WA0018.jpg
 • IMG-20170117-WA0041.jpg
 • Prekal-Janar-2016.jpg
 • REZ_6065.JPG
 • REZ_6145.JPG
 • REZ_6156.JPG
 • REZ_6257.JPG

 

 

 

Datat e provimeve te Maturës Shtetërore 2019   

 

Gjuha e huaj                           07 qershor 2019

 

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi      12 qershor 2019

 

Matematikë                            17 qershor 2019

 

Provim me zgjedhje              24 qershor 2019