• Malësi e Madhe-1
  • Malësi e Madhe-2
  • Malësi e Madhe-3

Mirësevini në faqen zyrtare të Drejtorisë Arsimore Rajonale Shkodër 

Në këtë faqe ju mund të azhornoheni për të gjithë të dhënat që drejtoria arsimore paraqet per nxënësit, mësuesit dhe prindërit. Në rast të ndonjë paqartësie mund të na kontaktoni në adresa të kontaktit të shënuara tek rubrika ankesa