Ne vazhdim te planit vjetor te aktiviteve sportive qe DAR Shkoder se bashku me QKF zhvillojne,dhe si pjese e aktiviteteve jashteshkollore sipas  Udhezimit 25 te fillim vitit shkollor,me datat 18 dhe 19 Shkurt ne ambjentet e QKF Shkoder u zhvillua " KAMPIONATI I PINGPONGUT MES SHKOLLAVE 9-VJEÇARE"
Ne kete aktivitet sportiv moren pjese 38 shkolla publike e jopublike me rreth 100 nxenes djem e vajza.U zhvilluan ndeshje te bukura e me mjaft rivalitet mes nxenesve.
Aktiviteti u mbeshtet nga Federata Shqiptare e Pingpongut, u monitorua nga drejtues te DAR e QKF dhe u pasqyrua ne mediat lokale te qytetit.Vleresime mjaft te mira per punen e QKF,te shkollave e mesuesve te Edukimit Fizik te tyre.
 
 
Bashkangjitur emrat e fituesve per vajza e djem dhe foto nga ky aktivitet.
 
                          VAJZA                                                                DJEM

  1- Marina Binoshi  shkolla "Zemra e Krishtit"               1-Driti Hoxha      shkolla "Ismail Qemali"
  2-Griselda Skuqi     shkolla  "Mati Logoreci"                     2-Klevis Bebeziqi shkolla "Ismail Qemali"
  3- Ledia Preqetaj    shkolla  "Mati Logoreci"                     3-Entoni Shkoza" shkolla "Zemra e Krishtit"